Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Strap on Taylor

Prekės ženklas: Harness Attraction
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Atraskite naujas malonumo dimensijas ir įgyvendinkite savo slapčiausius norus. Pristatome Jums aukščiausios kokybės, itin komfortišką Strap on „Taylor“, kuris leis Jums ir Jūsų partneriui apsikeisti vaidmenimis.

Falo imitatorius yra suprojektuotas su išskirtiniu dėmesiu realistiškumui - puoštas ryškia galvute ir sėklidėmis, kad kiekvienas prisilietimas būtų kuo autentiškesnis. Jis pagamintas iš sveikatai saugių medžiagų, kuriose nėra latekso ar ftalatų, užtikrinant, kad Jūsų patirtis būtų ne tik įsimintina, bet ir saugi. Dėl unikalios struktūros, falo imitatorius puikiai prisitaiko prie kūno judesių. Lengvai išimamas iš diržų, todėl suteikia galimybę naudoti jį įvairiais būdais - tiek vienam, tiek su partneriu.

Diržai pagaminti iš aukštos kokybės vinilo ir dirbtinės odos, garantuoja tvirtumą ir stabilumą viso akto metu. Metaliniai žiedai ir užsegimai ne tik suteikia patikimumą, bet ir leidžia lengvai koreguoti dydį, užtikrinant optimalų komfortą ir puikų prigludimą prie kūno.

Pridedamas akių raištis.

Ilgis - 18 cm, skersmuo - 4,5 cm.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo nuplaukite šiltu vandeniu ir nuvalykite antibakteriniu sekso žaisliukų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.