Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Fetish Fantasy Strap-on Super

Prekės ženklas: Pipedream
2 atsiliepimai
5.00 2
68.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Dvigubas Strap-on, su kuriuo malonumą pajus Jūsų partneris ir Jūs pati. Tikroviško dizaino dildo su jausmingomis galvutėmis, kūno spalvos. Trumpasis terpiamas dėvinčiajai į makštį, o ilgasis lieka išorėje, jo formomis mėgausis Jūsų partneris, arba partnerė, priklauso kokius intymius nuotykius norite patirti šiandien. Abu dildo vibruoja, juos galima valdyti atskirai su pulteliais, kurie prijungti laideliais prie Strap-on.

Patogus vinilo dirželis lengvai pritaikomas daugumai dydžių, kadangi yra reguliuojamas. Žaisliukas paprastai valomas ir prižiūrimas, tereikia nuplauti šiltu vandeniu ir muilu, siekiant užtikrinti, jog nesikauptų bakterijos naudokite antibakterinį sekso žaisliukų valiklį. 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Pridedamas akių raištis.

Medžiaga: lateksas / PVC / vinilas

Išorinio dildo ilgis: 15 cm

Išorinio dildo skersmuo: 3,3 cm

Vidinio dildo ilgis: 10 cm

Vidinio dildo skersmuo: 3,8 cm

Baterijos: 4 x AA (nepridedamos)

Vibracija: reguliuojama

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai geras, svelnus ir malonus, vibracija suteikia intensyvumo, papildomu potyriu, nesukele alergijos, gerai slysta, bei gerai tvirtinasi, patiko
      ZITA
    • Labai geras daiktas, paįvairinantis seksą. O ta vibracija tik daugiau malonumo prideda.
      Agnė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.