Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analinis dušas Ultimate

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
132.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Norėdami mėgautis viskuo, ką siūlo jaudinantys analiniai žaidimai, turėtumėte pirmiausia užtikrinti visišką švarą, saugumą ir pasitenkinimą. Šis analinis dušas suteiks Jums aukščiausios kokybės valymo patirtį. Šioje visiškai automatinėje valymo sistemoje yra pažangi apsaugos nuo atgalinio srauto konstrukcija, sukurta giliai valyti. Galinga valymo sistema su 3 skylutėmis, skleidžiančiomis vandenį į viršų bei šonus ir 250 ml vandens talpa. Paspauskite on / off mygtuką, palaikyti 3 sekundes ir įjungsite / išjungsite žaisliuką. Spausdami tą patį mygtuką aktyvuosite 3 vandens srovės paleidimo greičius. 

Nesvarbu, kaip ir kur Jūs jį naudojate, dizainas, kuriame nėra nuotėkio, veikia net apverstas. Lengvai naudojama ir ją galima išardyti norint išvalyti. Prieš kiekvieną naudojimą ir po jo, iš vidaus ir išorės nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu, tada dezinfekuokite universaliu žaislų valikliu. 

Pipetė pagaminta iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Kol įkraunamas mirksi lemputė, kai šviečia tolygiai - įkrautas. Atsparus vandeniui, todėl žaidimus galėsite perkelti ir į dušą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Bendras ilgis: 23,5 cm

Įterpimo ilgis: 14 cm

Skersmuo: 2,5 cm

Funkcijos: 3 vandens srovės greičiai

Įkrovimo laikas: 2 h

Veikimo laikas: iki 1 h maksimaliu greičiu arba 1,5 h minimaliu greičiu

Talpa: 250 ml

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.