Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojančios kelnaitės Thrill-Her

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
58.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ji atrado puikią dovaną tiek sau, tiek savo mylimajam. Ji ištraukė iš dėžutės kelnaites ir žavėjosi puošniu, purpuriniu jų atspalviu. Iš pokalbių su draugėmis ji žinojo, kad daugumai moterų reikia šiek tiek stimuliuoti klitorių, kad jos galėtų patirti žemės drebėjimą prilygstantį orgazmą. Ir ji taip pat žinojo, kad šios kelnaitės leis jai mėgautis malonia vibracija sekso žaidimų metu su savo mylimuoju - ir kad ji yra pasirengusi, jog orgazmai būtų monumentalūs!

Ji užsimovė purpurines kelnaites, permatoma medžiaga buvo nepaprastai seksuali ir švelniai nugulė ant jos plikos odos. Jai patiko papildomos detalės, pavyzdžiui, dekoratyviniai nėriniai su dirželiais, kurie suteikė šioms kelnaitėms seksualumo ir prabangos, o kaspinėlis apipavidalino ją kaip dovaną mylimajam. Kelnaitės buvo įpjautos tarpkojo dalyje, kad jos lytinės lūpos ir makštis būtų lengvai prieinamos. Ji saugiai įsidėjo vibruojančią kulką į slaptą kelnaičių vidinę kišenę ir buvo pasiruošusi nuotykiams.

Belaidis nuotolinio valdymo pultas patogiai telpa delne. Ji sutiko savo mylimąjį ir norėjo išbandyti, kaip tai veikia. Ji paspaudė maitinimo mygtuką ir įjungė vibraciją. Jautri stimuliacija buvo be galo intensyvi ir suteikta tada, kai ji tikėjosi. Tylus variklis audringai masažavo jos klitorių. Ji galėjo jausti šilumą, sklindančią tarp kojų, kai visi jos intymūs pojūčiai pradėjo pabusti.

Ji vėl ir vėl paspaudė pultelį ir vis labiau jaudinosi, kai virpesiai glamonėjo jos klitorių. Jos lytinės lūpos su malonumu pradėjo virpėti. Ji galėjo jaustis vis drėgnesnė, kai jos kūnas reagavo į jaudulį. Ji jautė kaip artėja orgazmas. Jos dusulys peraugo į dejones, nes galingas orgazmas sukrėtė visą jos kūną. Pamažu ji pajuto, kad jos kūnas atsipalaiduoja, yra visiškai ramus ir jausmingai patenkintas. O taip, jos mylimasis įvertino šį naują žaisiuką. Ji pasijuto besišypsanti, nes jau svajojo apie tai, kaip naudos šį žaisliuką per kitą sekso žaidimų sesiją. 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: poliesteris, elastingas, ABS plastikas

Kulkos ilgis: 7,5 cm

Kulkos skersmuo: 2 cm

Vibracija: 20 režimų

Baterijos: 1 x AAA ir LR44 (nepridedamos)

Spalva: violetinė

Kelnaitės tinka 76 cm – 107 cm (dydis 36 – 46)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.