Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Swan Trio Pleasure (žydra)

Prekės ženklas: Swan
0 atsiliepimų
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trigubas malonumas Jūsų klitoriui iš Swan kolekcijos! Rabbit tipo vibratorius pasižymi besisukančiu antgaliu ir labai lanksčiomis triušiuko ausimis, kuriomis stimuliuojamas Jūsų klitorius. Prabangus vibratorius turi 2 variklius: vienas klitorio stimuliatoriuje, kitas vibratoriaus velene. Vibratoriaus sukamasis korpusas, kuris yra lengvai valdomas, nes turi jutiklinę sritį prie įjungimo/išjungimo mygtuko, valdo vibratoriaus teikiamas vibracijas. Elegancija ir paprastumu sukurtas vibratorius pasižymi gryna tik Jums skirta galia: trim sukimosi ir keturiais vibravimo greičiais, kurie leis Jums pasiekti palaimos viršūnę. 

Kraunamas vibratorius yra pagamintas iš kūnui saugios silikono medžiagos su PU danga, todėl jį liečiant ir naudojant jaučiasi labai švelnus ir minkštas. Žydros spalvos vibratorius yra 23,1 cm ilgio ir jo skersmuo siekia – 3,8 cm ir jo teikiama vibravimo technologija – užrakinama. 

Swan produktai yra pagaminti kaip saugūs, stiprūs ir prabangūs, turintys daugiau kaip 35 metų patirtį ir kruopštų dėmesį detalėms.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, PU
Ilgis: 23,1 cm
Skersmuo: 3,8 cm
Spalva: žydra
Funkcijos: 3 sukimosi ir 4 vibravimo greičiai
Baterijos: kraunamas USB (laidas pridedamas)
Pakuotėje pridedamas satino maišelis laikymui
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.