Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

The ElectroErotic Neon stimuliatorius

0 atsiliepimų
159.29 € 127.43 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

The ElectroErotic Neon stimuliatorius padės jums atrasti dar vieną būdą, kaip stimuliuoti savo partnerį. Erotinė elektrostimuliacija naudojama dar nuo 1950 metų. Tai užtikrina švelnią, dilgčiojančią arba intensyvią stimuliaciją. Šią patirtį žmonės vertina gana skirtingai – vienus tai jaudina ir padeda patirti intensyvesnį orgazmą, o kitiems tai atrodo pernelyg skausminga. Šio prietaiso stimuliaciją galima kontroliuoti – tereikia pasirinkti norimą stimuliacijos lygį.

The ElectroErotic Neon stimuliatorius gali sukelti pojūčius, panašius į BDSM – tai teikia ir malonumą, ir jaudinantį skausmą. Stimuliacijos lygį galite kontroliuoti – pasirinkite švelnų „kutenimą“, malonų dilgčiojimą arba intensyvius pojūčius.

The ElectroErotic Neon stimuliatoriaus komplekte yra 4 priedai: šukos, grybas, 90 laipsnių kampu lenktas vamzdelis ir liežuvėlis. Visi šie priedai teikia skirtingus pojūčius: kuo mažesnis elektrodo paviršius, tuo intensyvesnius pojūčius jis teikia. Jei norite dar intensyvesnių pojūčių, ant odos patepkite lubrikanto vandens pagrindu. Jei norite kiek švelnesnių pojūčių, naudokite medžiagos gabalėlį tarp odos ir stimuliatoriaus.

Stimuliatorius mobilus – ilgas laidas užtikrina, kad galėsite suteikti savo partneriui malonumą bet kurioje namų vietoje. Prietaisas teikia intensyvius pojūčius, tačiau neteikia skausmo, tad jį naudoti – visiškai saugu. The ElectroErotic Neon stimuliatorius – puiki priemonė tiems, kurie mėgsta išbandyti naujoves ir patirti dar intensyvesnių pojūčių miegamajame.

Nenaudokite prietaiso vonioje, nusiimkite visus metalinius aksesuarus nuo kūno prieš naudojant prekę.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.