Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Vyriškas prisilietimas

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
35.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jei svajoji apie karštas sekso naktis su nenuilstančiu eržilu, tačiau vyruko šalia nėra, tau padės šis išskirtinis žaisliukas. Šis falo imitatorius tiesiog neįtikėtinai realistiškas – pojūčiais prilygsta tikram vyro falui.

Pagamintas iš itin realistiškos medžiagos, šis žaisliukas kuria įspūdį, lyg liestum tikrą varpą. Medžiaga saugi kūnui, lengvai valoma, paviršiuje nesikaupia bakterijos, be ftalatų. Falo imitatorius minkštas, lankstus, paviršius švelnus ir glotnus. Išvaizda taip pat lyg tikro penio – išvagotas ryškiu venų raštu, papuoštas realistiška galvute ir sėklidėmis, kūno spalvos.

Sukurtas vaginalinei, G taško stimuliacijai.

Turi lipnų padelį, kurio pagalba žaisliuką galėsite pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE
Ilgis: 21 cm
Skersmuo: 4,6 cm
Spalva: kūno
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Fantastiškas :D minkštas, lankstus. Vidui kietas, o išorei tarsi odelė:) Pojūčiai labai tikroviški.
      Rūta L.
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.