Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Žaidimas porai Discover Your Lover

Prekės ženklas: Tease & please
0 atsiliepimų
62.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Jei dar nesate žaidę šio žaidimo - priimkite iššūkį ir žaismingai padidinkite savo seksualinius santykius. Žaidimas skirtas dviems. 

Žaidimas veda Jus į seksualinę kelionę su partneriu, kur malonumas yra būtinas. Naudodamiesi klausimais ir užduotimis, Jūs ir Jūsų partneris sužinosite, kas iš tikrųjų patinka Jums abiems. Žaidimas prasideda nuo meilių, romantiškų užduočių. Kitas lygis, į kurį Jus pakelia žaidimas, yra intymus lygis, atmosfera pradeda kaisti būtent dabar. Žaidimo pabaigoje atėjo laikas aistringiems iššūkiams su stogą raunančiu veiksmu, kur viskas įmanoma. Žaismingi barjerai yra sulaužomi ir Jūs jausitės artimesni nei kada nors anksčiau. Nuginkluojantis, jaudinantis, drąsus, kartais linksmas, bet niekada neįžeidžiantis. 

Prieš pradedant žaisti žaidimą, kiekvienas žaidėjas išreiškia vieną savo norą. Tai gali būti ilgai puoselėjama erotinė fantazija ar paprasti, bet puikūs pusryčiai lovoje. Žaidimo nugalėtojas gauna savo norą, kurį įvykdo partneris. 

Trumpai tariant: šį žaidimą absoliučiai turi turėti visi tie, kurie nori, kad seksualinis gyvenimas būtų žaismingas, intymus, įdomus ir kupinas iššūkių.

Žaidimas anglų kalba.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.