Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojanti kulka My Pod

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
124.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Žaisliukas, vertinantiems aukščiausią kokybę ir inovacijas. Vibro kulka My Pod – tai malonumo ir technologijų derinys, galintis nuvesti jus į aukščiausią palaimos viršūnę.

My Pod – tai žaisliukas, idealiai tinkantis kelionėje. Kulka itin kompaktiška, nedidelio dydžio, bei turi diskretišką dėžutę, kuri kartu yra ir nešiojamas įkroviklis, taigi malonumais galėsite mėgautis kada ir kur tik panorėsite. Pilnai įkrauta baterija veiks 40 min intensyviausiu režimu ir 50 min lėtesniais rėžimais. Nešiojamas kroviklis ir kulka pilnai įkraunami per 2 valandas. Dar vienas nepaprastas privalumas – įkroviklis taip pat turi UV spindulių apšvietimą, kuris valo ir dezinfekuoja jūsų žaisliuką.

Kulka vibruoja intensyviai ir galingai, galėsite rinktis net iš 7 skirtingų vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos režimų. Pagaminta iš saugios, tvirtos ir ilgaamžės ABS plastiko medžiagos.

Žaisliukas taip pat yra atsparus vandeniui –malonumais mėgautis galėsite duše arba vonioje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: ABS
Ilgis: 7.5 cm kulka, 11.5 cm dėkliukas
Skersmuo: 2.5 cm
Vibracija: 7 režimai
Tylus
Įkraunamas USB
Spalva: balta

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.