Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojanti kulka "Juodasis šilkas“

Prekės ženklas: You2toys
1 atsiliepimas
5.00 1
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Švelni ir slidi vibruojanti kulka su nuotoliniu pulteliu, reguliuojančiu vibraciją. Vibruojančią kulką galite naudoti vaginalinei arba analinei stimuliacijai, o taip pat klitorio masažui. Šios kulkos privalumas – net 10 metrų atstumu veikiantis nuotolinis pultelis. Kulką lengvai galėsite valdyti pati arba jūsų partneris.

Naudojant kulką su vandens pagrindo lubrikantu užtikrinamas dar didesnis komfortas. 

Pagaminta iš: ABS

Ilgis: 8 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Spalva: Juoda

Ypatybės: 10 vibracijos funkcijų, nuotolinis (iki 10 metrų veikiantis) pultelis

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nemaniau, kad pultelis veiks net 10m atstumu, taciau likau maloniai nustebinta :)Lengvai valdoma, super preke, net investuoti i gera daikta negaila
      Ausra
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.