Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Vibe Therapy Meridian

Prekės ženklas: Vibe Therapy
0 atsiliepimų
71.95 € 57.56 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prabangus ir kokybiškas vibratorius, įpakuotas gražioje ir elegantiškoje dėžutėje, kuri atverčiama it knyga. Net ir po kiekvieno naudojimo galėsite savo žaisliuką laikyti joje. Taip pat ši pakuotė sužavės ieškančius dovanos damai.

Vibratorius Meridian pagamintas iš 100% medicininio silikono, kaip žinia, tai pati geriausia medžiaga sekso žaisliukams, ji antialerginė, neturi sudėtyje kenksmingų ftalatų, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Vibe Therapy Meridian yra atsparus vandeniui, todėl galima naudotis ir duše, nenardinant po vandeniu (per vibratorių sruvenantis vanduo jam nekenkia). Klasikinio dizaino, paviršius išraižytas bangelėmis, kurios skverbties metu maloniai stimuliuoja makšties sieneles.

Vibratorius Meridian turi 7 lengvai valdomas intensyvumo programas: 3 pulsacijos, 1 banguojantis, 3 vibruojantys režimai. Šių programų tikrai užteks įkaitinti Jums kraują!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu

Medžiaga: silikonas / ABS

Bendras ilgis: 17 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Intensyvumo programos: 3 pulsacijos, 1 banguojantis, 3 vibruojantys režimai

Baterijos: 2 x AAA (nepridedamos)

Spalva: purpurinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.