Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Tickling Truman

Prekės ženklas: Mystim
0 atsiliepimų
129.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis vibratorius patenkins visus jūsų laukinius troškimus ir poreikius, todėl atsipalaiduokite ir leiskite jam atlikti savo darbą! Žaisliukas jus pamalonins net tik vibracija, tačiau ir elektros srovės stimuliacija. Pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi antialerginėmis savybėmis, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, jis greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, be to, jį ypač paprasta valyti ir prižiūrėti. 

Idealus žaisliukas G-taško stimuliacijai – jo lenkta forma ir išraiškinga galvutė būtent tam ir sukurta, tačiau jis tiks ir išorinių erogeninių zonų stimuliacijai. Žaisliukas turi vibracijos ir pulsacijos funkcijas, taip pat 5 Estim funkcijas, iš kurių kiekviena turi po 10 intensyvumo lygių. Turi du motorus – vienas žaisliuko galiuke, kitas pagrinde.

Be to, šis žaisliukas padės patirti ne tik malonumą, tačiau sukurtas ir sustiprinti jūsų dubens dugno raumenis, o dėl šios funkcijos galėsite mėgautis dar intensyvesniais orgazmais! Atsparus vandeniui, įkraunamas magnetiniu USB įkrovikliu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu žaisliukų valikliu.

Specifikacijos:

Elektros impulsų intensyvumas: 0-90 mA 

Dažnis: 5 – 7 Hz

Pulsacija: 90-140 µs 

Medžiaga: ABS, silikonas

Bendras ilgis: 27 cm

Įterpimo gylis: 13,5 cm

Skersmuo: 3,5 – 4,3 cm

Vibracija: 8 vibracijos programos su 5 intensyvumo lygiais, 5 E-stim programos su 10 intensyvumo lygių ir 1 dubens dugno treniruočių programa

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.