Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Rewomagic 

Prekės ženklas: REWOLUTION
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis vibratorius sujaudins Jūsų malonumų zoną kaip niekas kitas. Moterys visada žinojo, kad geriausias būdas pasimėgauti malonumu - pirštų galiukų sukimas norimoje zonoje. Rewomagic daro tą patikrintą judesį dar geresnį, todėl galite patirti įvairiausių naujų ir nuostabių pojūčių.

Vibratorius gali būti naudojamas iš abiejų pusių, tinkamas vidiniam ir išoriniam stimuliavimui. Turi du galingus motorus, valdomus atskirai. Pagrindas su lenkta ir ryškia galvute naudojamas G taško stimuliacijai, turi 10 vibracijos režimų, todėl tikrai atrasite patį mėgstamiausią. Kitoje pusėje yra plonas stiebelis su apvaliu galiuku, kuris pritaikytas klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai, kurias sunku pasiekti su plačiu paviršiumi. Šioje dalyje yra 5 vibracijos režimai. 

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Kol įkraunamas mirksi lemputė, kai šviečia tolygiai - įkrautas. Atsparus vandeniui, taigi pramogas galėsite perkelti ir į dušą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 24 cm

Įterpimo ilgis: 10 cm

Skersmuo: 3 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų pagrinde / 5 vibracijos režimai atšakėlėje

Įkraunamas USB jungtimi

Veikimo laikas: 50 min

Atsparus vandeniui IPX7

Spalva: violetinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.