Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Purpurinis kompanionas

Prekės ženklas: Pretty Love
1 atsiliepimas
5.00 1
57.63 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Purpurinis kompanionas pagamintas iš kūnui saugaus siilikono, tai Rabbit (kiškučių, su atšaka klitoriui) tipo vibratorius su lenkta ir platesne galvute, pritaikyta G taško stimuliacijai.

Pagrindas tvirtas, lanksti galvutė ir klitorio atšaka. Paviršius švelnus, lengvai slystantis.

DĖMESIO! Šis vibratorius unikalus - jis jaučia Jūsų kūno šilumą. Nuspaudus įjungimo mygtuką, užsidega lemputė, tačiau vibruoti pradeda tik tuomet, kai priglaudžiate prie kūno. Taip tauposi baterijos ir užtikrinamas maximalus veikimo laikas.

Atsparus vandeniui - nenardinant.

Baterijos: 3 AAA (nepridedamos).

Bendras ilgis: 22,5 cm.

Įsiskverbimo ilgis: apie 12 cm.

Klitorio atšakos ilgis: 7 cm.

Skersmuo: 2,5-4 cm.

Pakuotėje pridedamas maišelis vibratoriaus laikymui.

Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai pravercia savybe nevibruoti, kai niekas neliecia, labai gerai, jei kas slapta uztiktu :D man aktualu, kad nereiktu paskui pergyvent, kur cia tie mygtukai randasi. O kaip del pasitenkinimo, tai neturiu su kuo palyginti, nes kitu vibratoriu neturejau, tad nezinau ar gali buti dar geriau
      Violetinė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.