Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Pleats (rožinis)

Prekės ženklas: Vibe Couture
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tegul klasikinė elegancija suvilioja Jus! Jo gražus dizainas su dekoratyvinėmis sidabro spalvos dalimis ir tai, ką jis gali padaryti, daro jį tokiu neįtikėtinu. Jo šiek tiek išlenkta forma su daugybe stimuliuojančių griovelių ant veleno suteikia jaudinančius ir malonius jausmus, kai jį įterpiate į makštį. Taip pat yra septyni vibracijos modeliai, kurie slepiami po dvigubo sluoksnio silikono paviršiumi. Šis paviršius suteikia vibratoriui ypač minkštą ir tikrovišką jausmą. Greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Įjunkite virpesius naudodamiesi mygtuku ir pajuskite, kaip jis atsitrenkia į jūsų G tašką reikiamoje vietoje ir stimuliuoja jį iki kulminacijos!

Atsparus vandeniui, o tai reiškia, kad malonumus galėsite perkelti ir į vonios kambarį! Žaisliukas taip pat kraunamas USB jungtimi, vadinasi, pamiršite galvos skausmą dėl baterijų. Veikia ypač tyliai, o motoras galingas ir ilgaamžis. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 22 cm

Įterpimo gylis: 14 cm

Skersmuo: 3,2 – 5 cm

Vibracija: 7 režimai

Atsparus vandeniui

Pakraunamas USB

Įkrovimo laikas: 2,5 val

Spalva: rožinė

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.