Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Persian Elite

2 atsiliepimai
2.50 2
34.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Stulbinančio dydžio vibratorius - kiškutis su begale vibracijos greičių ir besisukančia galvute, sugebančia nuskraidinti Jūs tiesiai į palaimos viršūnę. Ir tai dar ne viskas - jo viduje besisukantys šrateliai suteikia papildomus pojūčius, o prie paviršiaus pritvirtintas kiškutis stimuliuos dar ir klitorį. Įstabus galingumas, nepakartojamas funkcionalumas ir patogus, lengvas valdymas. Išbandykite šį stebuklą!

Medžiaga: TPR;
Elementai: 3xAA (nepridedami);
Bendras ilgis (su rankena): 22 cm;
Ilgis, neskaičiuojant rankenos: 14 cm;
Skersmuo: 3 cm.

Šią prekę jau išbandė Suaugusiems.lt prekių testuotoja Ina > >

"Manau, kad solo versija - itin geras masažas prieš miegą arba geras būdas atsipalaiduoti nuo seksualinės įtampos. Taigi, visumoje esu patenkinta, nors tikiuosi, kad pavyks šitą džiaugsmą išbandyti ir su vyru, bei geresnę dieną ir galbūt net kitai skylutei.".

Visą apžvalgą rasite čia:

http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/erotiniu-zaislu-testuotojai/recenzija-nr-1-3824/

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Greit pristate preke. Labai esu patenkinta jo isvaizda
      Apkunii
    • Gavau sendien preke. Visai neblogai atroda☺
      Apkunii
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.