Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Lankstusis Čerlis

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Neapsakomai lankstus vibratorius, kuris prisitaikys prie Jūsų kūno ir jo judesių. Lenktas pagrindas ir masyvi galvutė padeda pasiekti paslaptingąjį G tašką. Taip pat puikiai pritaikomas klitoriaus, spenelių ar kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Jis turi 9 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijas, kurios užkurs aistrą Jūsų kūne! Dailaus ir diskretiško dizaino, funkcijos valdomos vieno mygtuko paspaudimu. Įspaudus ir palaikius jį 3 sekundes žaisliukas įsijungia / išsijungia, spaudžiant mygtuką tolygiai keičiamos funkcijos.

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilkinio švelnumo paviršiumi, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, antialerginis, neturi jokio kvapo, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to malonumais galėsite mėgautis ir vandenyje. Tylaus veikimo, todėl vienintelis garsas, kurį girdėsite - Jūsų aimanos!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 18,5 cm

Įterpimo ilgis: 10,1 cm

Skersmuo: 3,2 cm

Funkcijos: 9 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.