Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Kyra

Prekės ženklas: VIVE
0 atsiliepimų
118.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prabangus ir elegantiškas rožinės spalvos vibratorius nustebins Jus savo galia ir ypatingu stimuliacijos būdu.

Žaisliuko pagrindas lankstus, tiesus, o galvutė užlenkta, kad pasiektų G-tašką. Tai kiškučio tipo vibratorius, todėl jis turi ir atšakėlę klitorio masažui. Vibratorius klitorį masažuoja ypatingomis pulsacijomis, todėl orgazmas garantuotas!

Vibratorius pagamintas iš itin švelnaus ir saugaus kūnui medicininio silikono. Silikonas - ilgaamžė medžiaga, savo sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų ir kitų priedų, ji nekaupia bakterijų, lengva valyti ir prižiūrėti, be to, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Žaisliukas turi tris galingus variklius, kurie leis mėgautis 10 pulsacijos režimų ir 10 vibracijos režimų, tad galėsite sukurti per 100 skirtingų kombinacijų! Žaisliukas visiškai atsparus vandeniui, tad puikiai tiks ir šėlionėms duše ar vonioje, be to, įkraunamas USB jungtimi, tad Jums nereikės rūpintis baterijomis.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 21,3 cm

Skersmuo: 4,2 cm

Vibracija: 10 pulsacijos režimų, 10 vibracijos režimų

Įkraunamas

Tylaus veikimo

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.