Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius kiškutis Aimi (rožinis)

Prekės ženklas: VIVE
0 atsiliepimų
138.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Intensyviems ir nepamirštamiems orgazmams garantuoti - vibratorius kiškutis, kuris pasieks visas jūsų jautriausias vietas. 

Ergnomiško dizaino, itin paprastai valdomas ir saugus kūnui - pagamintas iš medicininio silikono. Vibartorius yra itin aukštos kokybės, ilgaamžiškas. 

Žaisliukas lepina itin galinga vibracija, turi 3 motorus, kurie gali būti valdomi atskirai. Kiekvienas iš mototų, turi 10 vibracijos režimų, tad eksperimentuokite - į valias. 

Žaisliukas yra pakraunamas, atsparus vandeniui. Vibratoriaus atšakėlėse rasite nelygumus, kurie papildomai stimuliuos, tad galite atsipalaiduoti ir mėgautis, nes orgazmas - garantuotas

Ilgis: 22,3

Skersmuo: 7,1 cm.

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: rožinė

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti muilu ir šiltu vandeniu ir nuvalykite priemonę sekso žaislų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.