Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius G-Jack 2 (juodas)

Prekės ženklas: Gvibe
0 atsiliepimų
89.90 € 71.92 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įmantraus dizaino vibratorius, kurio paviršius banguotas, dėl to skverbties metu maloniai jaudins makšties sieneles. Išlenktas taip, kad pasiektų paslaptingąjį G tašką. Daili rankenėlė leidžia patogiai laikyti žaisliuką ir juo lengvai manevruoti bei valdyti funkcijas. Savyje slepia net 6 galingus vibracijos modelius, kurie suvirpins Jus iki pat gelmių!

Pagamintas iš specialios Bioskin medžiagos, kuri suteikia išskirtinumo šiam vibratoriui. Ši revoliucinė medžiaga yra ypač tikroviška, švelni, elastinga ir minkšta, atkartoja realią odą. Greitai prisitaiko prie kūno temperatūros, taigi net nepajausite kaip greitai Jūsų naujasis bičiulis sušilo! Visiškai atsparus vandeniui, taigi drąsiai galėsite neštis į dušą ar vonią ir mėgautis povandeniniais žaidimais. Įkraunamas USB jungtimi, tylaus veikimo, dėl to ilgai ir itin maloniai mėgausitės pojūčiais. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: bioskin

Ilgis: 22 cm

Skersmuo: 3,7 cm

Vibracija: 6 modeliai

Įkraunamas

Veikimo laikas: 4 h

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.