Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Fun Factory Be One

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prisimenate, kai pradėjote susitikinėti, o viskas, ką norėjote padaryti, buvo liesti vienas kitą? Atkurkite tą jausmą, kai Jus užliedavo organizme siautėjantys hormonai, šaukšte šaukdami kaip norite pulti vienas kitam į glėbį! Norite ir vėl tyrinėti, žaisti, erzinti, jausti kraują kaitinančią aistrą? Tuomet išbandykite vibratorių Be One! 

Vibratorius yra sukurtas taip, kad puikiai tilptų tarp Jūsų pirštų, todėl, kai jis bus vietoje, Jums tikrai nebereikės apie tai galvoti. Išskyrus malonumą, ką su tuo galite padaryti. 

Mažas, tačiau jis suteikia daug jėgos, nes turi du motorus. Dar geriau, kai vibracija atsimuša viena nuo kitos, jausmas yra organiškesnis nei nuolatinė vibracija iš vieno variklio. Išbandę visus keturis greičius, paspausite „flirto“ nustatymą ir leiskite linksmybėms prasidėti! Skirtingai nuo tradicinio modelio, šis nustatymas keičiasi subtiliai, bet nenuspėjamai, kartais pojūčiai itin stiprūs, kartais šiek tiek palengvėja ir visada priverčia Jus norėti dar daugiau. Kad viskas būtų įdomiau, šis nustatymas kartosis tik po penkių minučių žaidimų.

IDĖJOS PANAUDOJIMUI:

1. LAISVŲ RANKŲ VIBRATORIUS - stumkite vibratorių tarp lytinių lūpų, leiskite jam įkaitinti Jūsų mylimąją.

2. POROS VIBRATORIUS - laikykite vibratorių tarp pirštų, glamonėkite antrąją pusę, stebėkite kaip jis / ji tirpsta iš malonumo, atraskite jautriausias zonas.

3. BJ VIBRATORIUS - atlikdama oralinį švelniai glamonėkite sėklides ir tarpvietę, sustiprinkite pojūčius.

4. SAUGOJIMAS - lengvai valomas ir prižiūrimas, turi specialų dėklą saugoti ir laikyti norimoje vietoje, apsaugant nuo dulkių, kitų aplinkos pokyčių.

Vibratorius įkraunamas naudojant originalų „CLICK 'N“ CHARGE sistemos magnetinį įkroviklį, dėl to jis yra itin galingas, ilgaamžis, atsparus vandeniui, leidžia žaidimais mėgautis ir po vandeniu. 

PRIEŽIŪRA: Prieš pirmąjį naudojimą ir po kiekvieno naudojimo žaislą atsargiai nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu. Naudokite antibakterinį sekso žaisliukų valiklį, kuris apsaugo nuo bakterijų ir mikrobų. 

PASTABA: Silikono pagrindu pagamintų lubrikantų, aliejų ir kremų (įdegio losjono ar apsaugos nuo saulės, lūpų priežiūros priemonių, eterinių aliejų, kokosų aliejaus ir visų rūšių valgomųjų aliejų) naudojimas gali sukelti negrįžtamą žalą valdymo blokui ir visam žaislui. NENAUDOKITE nė vieno iš aukščiau išvardytų produktų kartu su FUN FACTORY žaislu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Neporinis ir hipoalerginis

Ilgis: 7,4 cm

Skersmuo: 2 cm

Funkcijos: 4 greičiai, vienas „flirto“ nustatymas

Atsparus vandeniui

Įkrovimo laikas: 1 h

Veikimo laikas: 1 h

6 mėnesių budėjimo režimo akumuliatoriaus veikimo laikas

Paprasta vieno mygtuko sąsaja

Užrakto funkcija saugioms kelionėms

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.