Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Elegant Series G-Spot

Prekės ženklas: Elegant Series
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pamaloninkite save G  taško orgazmu, kuris privers aikčioti. Trokštate patirtį šį jausmą, tačiau sunku atrasti šią jautrią zoną?

Šis žaisliukas išformuotas specialiai taip, kad pasiektų pačias jautriausias zonas ir stimuliuotų G tašką. Papildoma vibracija sustiprins pojūčius, o 15 skirtingų režimų, leis atrasti būtent tą, kuris patiks labiausiai. 

Žaisliukas pagamintas iš itin švelnaus ir kokybiško silikono, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis, yra lengvai valomas ir itin greitai sušyla. Lygus žaisliuko paviršius itin tiks švelnumą mėgstančioms damoms. 

Pakraunamas USB jungtimi ir yra atsparus vandeniui, tad mėgautis galėsite net ir vonioje. Žaisliukas yra itin prabangaus ir elegantiško dizaino, įpakuotas itin dailiai, tad bus puiki dovana. 

Ilgis: 16 cm.

Skersmuo: 3,3 cm.

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: violetinė

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu bei muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.