Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Cumshot

Prekės ženklas: XOUXOU
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius su klitorio stimuliatoriumi, kuris vienu metu stimuliuoja makštį, G tašką ir klitorį. Ryški penio galvutė pasineria į G taško paieškas, o zuikučio formos atšakėlė savo ausytėmis apgaubia klitorių ir audringai jį masažuoja. 2 galingi varikliai - vienas ašyje ir vienas klitorio stimuliatoriuje teikia maksimalų malonumą savo vibracijos režimais. Viename variklyje yra 12 vibracijos režimų, taigi pasirinksite iš gausybės variantų kiekvienam atskirai.  Šis vibratorius turi išskirtinę funkciją - ejakuliaciją! Apatinę vibratoriaus dalį galima atsukti ir taip jį užpildyti vandeniu. Įmantrią purškimo funkciją galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu, todėl pajauskite kada artėja Jūsų kulminacija ir ją vainikuokite galinga ejakuliacija!

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Kol įkraunamas mirksi lemputė, kai šviečia tolygiai - įkrautas. Atsparus vandeniui, taigi pramogas galėsite perkelti ir į dušą. Dėl savo sumanios atminties funkcijos vibratorius prisimena paskutinį vibracijos režimą, kuris buvo naudojamas prieš jį išjungiant, ir vėl įsijungia įjungus šį vibracijos režimą.

Komplektuojamas aukštos kokybės maišelis žaisliuko laikymui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS, PU

Visas ilgis: 24 cm

Įterpimo gylis: 11,7 cm

Skersmuo: 3,4 cm

Funkcijos: 12 vibracijos režimų, atminties funkcija, ejakuliacijos funkcija

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui 

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.