Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Tuščiaviduris Strap-on Švelnusis

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Realistiško dizaino, ypač švelnus strap-on, kuris patiks kiekvienai porai, norinčiai šviežumo lovoje! Pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi antialerginėmis savybėmis, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, jis greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, be to, jį ypač paprasta valyti ir prižiūrėti. Šis strap-on varpą padidins net iki 5 centimetrų! Falo pagrindas lankstus ir švelnus, o galvutė išlenkta taip, kad idealiai pasiektų moters G-tašką ir intensyviai jį stimuliuotų. Strap-on tvirtinamas ir per sėklides, o tai suteiks papildomo malonumo partneriui.

Tai tobulas žaislas vyrams, kenčiantiems nuo erekcijos disfunkcijos, arba paprasčiausiai norint paįvairinti seksualinį gyvenimą. 

Dirželis tamprus, todėl idealiai prisitaikys prie bet kokio kūno. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Dirželiai pagaminti iš 70% poliesterio, 30% latekso

Dildo ilgis: 16 cm

Įterpimo gylis: 11 cm

Išorinis skersmuo: 4 cm

Vidinis skersmuo: 3,5 cm

Sėklidžių žiedo skersmuo: 3,5 cm

Dirželių ilgis: ne mažiau kaip 70 cm

Dirželiai su spaustukais: ne mažiau kaip 37 cm

Spalva: kūno
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.