Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Tenga masturbatorius Spinner Brick

Prekės ženklas: Tenga
0 atsiliepimų
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Skaidrus, daugkartinio naudojimo masturbatorius su integruota spirale, dėl kurios masturbatorius pasisuka įsiskverbimo metu. Stimuliuojančios tekstūros malonumo tunelis jo viduje apgaubs Jūsų penį ir jausmingai jį glamonės. Šis diskretiškas žaisliukas imituoja oralinį seksą, jausmas bus toks, kokį matote tik per porno filmus. Medžiaga minkšta, elastinga ir švelni, kuo intensyviau judinsite žaisliuką, tuo greičiau jis suksis ir pasieksite kulminaciją! Patirkite gilų oralinį, apie kurį visada svajojote!

Tenga masturbatoriai – tai prabangos ir kokybės ženklas. Sukurti ir pagaminti Japonijoje. Populiariausi ne tik tarp Japonijos vyrų, bet ir tarp vyrų visoje Europoje.

Džiovinimo dėklas pridedamas (po valymo).

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: elastomeras (silikonas), PP, PS, PE

Ilgis: 13 cm (neištemptas)

Skersmuo: 4,5 cm

Spalva: skaidri

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.