Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Strap-on Karžygys

Prekės ženklas: NMC
2 atsiliepimai
5.00 2
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Strap-on Karžygys, tai natūralios penio išvaizdos (didele galvute ir ryškiu venų raštu), kūno spalvos, tuščiavidurė falo imitacija, pasižyminti tvirtumu, nėra lanksti. Gali būti naudojama tiek vaginaliniam, tiek analiniam stimuliavimui. Kelnaitės-stringai su dirželiais, falo imitacijai tvirtinti, pagamintos iš sintetinės odos, tamprūs dirželiai prisitaiko prie kūno (tinkamas S-M dydžiui).

Ilgis: 16,5 cm

Skersmuo: 4 - 5 cm

XXL DYDIS

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • turimir naudojam jau kuri laika, tad uz kokybe tikrai rekomenduoju ir kitiems. dirzas neslysta ir labai gerai laiko. pats daikciukas tvirtas ir kietas, tad kam patinka butent tokiso savybes tai idealus variantas
      siga
    • senai buvau nusiziurejes, sulaukiau akcijos ir nusipirkom.
      kadangi turime vibruojancia kulka, ta ja idedame i sitos varpos vidu, stimuliacija tada kaip vibriko.
      tikrai geras strap-onas
      puiku
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.