Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Stimuliatorius Vibepad

Prekės ženklas: Vibepad
0 atsiliepimų
98.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pristatome jums inovaciją sekso žaisliukų pasaulyje – tai vibruojantis stimuliatorius, ant kurio galėsite atsisėsti, atsipalaiduoti ir mėgautis! Šis žaisliukas pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, pasižymi švelniu paviršiumi, lankstumu, ant jo nesikaupia bakterijos, jo sudėtyje nerasite kenksmingų ftalatų ar kitų medžiagų, nekaupia kvapų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Vibruojantis padelis turi du motorus ir du anatomiškai suformuotus iškilumus, kuriie tobulai stimuliuos vaginą, klitorį ir anusą. Abu motorai turi po 7 vibracijos funkcijas ir abu galima valdyti atskirai. Patogus valdymas nuotolinio valdymo pulteliu. Vibruojantį padelį ypač paprasta naudoti, be to, tai itin intuityvus žaisliukas – tiesiog padėkite jį ant kėdės, atsisėskite ir mėgaukitės! Žaisliukas taip pat idealiai tinka vyrų tarpkojo ir sėklidžių stimuliacijai. Be to, jis visiškai atsparus vandeniui ir yra pakraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu žaisliukų valikliu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Bendras ilgis: 29 cm

Skersmuo: 20,7 cm

Aukštis: 2,9 – 4,2 cm

Vibracija: 7 režimai

Tylus

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.