Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Spenelių ir krūtinės pompa Double

Prekės ženklas: NMC
0 atsiliepimų
42.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Žaisliukas, pasiilgusioms netikėtų pojūčių!

Šis dvigubas stimuliatorius pamalonins jautriausias Jūsų ergonenines zonas. Žaisliukas švelniai pumpuoja ir itin maloniai vibruoja, taip suteikdamas išskirtinius pojūčius, o papildomo jautrumo suteiks pompų viduje esantys šereliai.

Pompos švelniai prisisiurbia prie krūtų ir stimuliuoja spenelius, o norėdama žaisliuką paversti klitorio stimuliatoriumi, paprasčiausiai išverskite stimuliatoriaus galvutes į kitą pusę, tada atidengsite šerelius ir galėsite mėgautis nepakartojamu klitoriu masažu.

Papildomų pojūčių suteiks vibracija, kurios intensyvumo lygį galite reguliuoti. Žaisliukas įkraunamas 3 AA tipo elementais, kurie nepridedami. Atsparus vandeniui, tad galėsite žaisti ir duše ar vonioje.

Žaisliukas pagamintas iš švelnaus silikono, kuris pasižymi ilgaamžiškumu, nekaupia bakterijų, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jį lengva valyti ir prižiūrėti.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS, PVC

Matmenys: 7 x 7 cm

Vibracija: reguliuojama

Elementai: 3xAA (nepridedama)

Atsparus vandeniui

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.