Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Simuliatorius Galvosūkis

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
97.95 € 88.16 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ieškote slapto draugo, kuris būtų kompaktiškas, nematomas ir itin galingas? Tuomet turime Jums pasiūlymą! Revoliucinis sekso žaisliukas, turintis Lock-N-Play technologiją, valdomas nuotoliniu valdymo pulteliu. Sukurtas taip, kad būtų itin tylus, o pultelis veiktų dideliu atstumu. Dizainas tobulai išlenktas, turi aukštą kreivę su jautriomis briaunomis, kurios labai tiksliai nukreipia galingą vibraciją į jūsų saldžiausią vietelę. Turi itin stiprius magnetinius skirtukus, kurie prisitvirtina prie bet kokių kelnaičių ir puikiai laikosi savo pozicijoje. Įkraunamas ir atsparus vandeniui. Nuotolinio valdymo pultelis yra smulkus, diskretiškas ir ergonomiškai suprojektuotas talpinti į delną. Tereikia paspausti mygtuką ir aktyvuosite žaisliuką. Simuliatorius turi net 12 skirtingų funkcijų, todėl tikrai nebus nuobodu! Pultelis veikia iki 10 metrų, taigi galėsite kontroliuoti jį pati arba atiduoti partneriui. Valdomas gali būti ir mygtuku, esančiu ant simuliatoriaus. Naudokite šį žaisliuką kaip savo slaptą orgazmų šaltinį arba uždekite fejerverkus kartu su mylimuoju, mėgaudamiesi nauja patirtimi!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 11,5 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Funkcijos: 12 intensyvių vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų

Atsparus vandeniui

Įkrovimo laikas: 90 min

Veikimo laikas: 60 min intensyviausiu režimu, 80 min silpniausiu režimu

Simuliatorius savaime išsijungia po 30 minučių, jei nėra naudojamas

Pridedama naudojimosi instrukcija anglų kalba

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.