Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Tremblr

Prekės ženklas: F- MACHINE
0 atsiliepimų
945.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Sekso mašina Tremblr yra visiškai naujas laisvų rankų įrangos masturbacijos aparatas, skirtas čiulpti ir dulkinti Jus tol, kol norite, kada tik norite. Įsivaizduokite aukščiausio lygio oralinį seksą, kurį kontroliuosite tik pirštų galiukais, kai tik panorėsite, tiek kartų, kiek norite.

Sukomplektuota diskretiškame lagaminėlyje, todėl galėsite pasiimti kartu į keliones arba saugiai laikyti namuose, nesukeliant įtarimo. Yra pridėtos trys skirtingų matmenų movos, taigi pasirinksite pagal savo poreikius ir apimtis. Nuotolinio valdymo pultelio pagalba reguliuojamas siurbimo ir penetracijos intensyvumas.

Ši mašina niekada nepavargsta, niekada nenuobodžiauja. Tremblr gali švelniai, lėtai ir jausmingai čiulpti Jūsų penį, arba gali giliai apžioti Jūsų  sėklides ir taip priartinti prie greitos, pašėlusios kulminacijos. Sunku įsivaizduoti, bet Jūs pradėsite žiūrėti į Tremblr kaip į savo naują meilužę, Jus sujaudins vien jos buvimas kambaryje ir taip, daugiau nei tikėtina, kad įsimylėsite šią mašiną.

Tremblr savo pavadinimą įgavo iš to, kokį poveikį ji turės Jūsų kojoms, tiesiogine prasme paliekant Jus drebėti ir virpėti nuo audringo penio čiulpimo, kuris neprilygs jokiam lytiniam aktui. Tai nėra žaislas, su kuriuo nuobodžiausite po 5 minučių, tai žaislas, su kuriuo iš naujo pažinsite seksualinį gyvenimą ir visada atrasite laiko pasimėgauti jo teikiamais pojūčiais.

Kaip ir visos sekso mašinos, Tremblr yra tyli, iš tikrųjų tai yra tyliausia mašina, kokią Jums teko matyti. Vienintelis būdas, kuriuo Jūsų kaimynai sužinos, ką Jūs darote, yra tai, kad negalėsite išlaikyti susijaudinimo tyloje, orgazmo stiprumas virpės net namo sienose!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Specifikacijos:

Medžiaga: lateksas, ABS, TPR

Matmenys: 35 x 45 x 18 cm

Svoris: 9,6 kg

Spalva: juoda

Pridedamos 3 guminės movos. Vidinis skersmuo: 3, 3,5 ir 4 cm

180 sūkių per minutę

Komplektuojama su visais įrankiais ir aparatūra, skirta mašinai prižiūrėti ir sureguliuoti

Komplektacija:

  • naudojimosi instrukcija;
  • 2 x maitinimo adapteriai;
  • 2 x maitinimo blokeliai;
  • 3 x guminės movos;
  • valymo šepetėlis;
  • valdymo pultelis;
  • 5 mm raktas / įrankis;
  • oro žarna;
  • lagaminėlis.

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.