Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rinkinys Golden Moments

Prekės ženklas: Womanizer
0 atsiliepimų
299.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės vibratorių rinkinys, kuris tiks abiems partneriams. Jame yra:

  • Idealios formos vibratorius porų žaidimams. Audringai stimuliuoja G-tašką ir klitorį. Skverbties metu abu partneriai jaučiasi komfortiškai, o vibracijos suteikiamą malonumą jaučia ne tik partnerė, bet ir partneris. Vibratorius pagamintas iš švelnaus silikono, kuris labai greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, antialerginis. Ypač lankstus ir lengvai prisitaiko prie individualių kūno formų. Tai pats intuityviausias vibratorius iš We-Vibe. Valdomas pulteliu arba We-Connect programėle išmaniuoju telefonu, jums tereiks ją atsisiųsti. Juk puikiam seksui svarbiausia intuicija! Chorus sukurtas suteikti jums nepakartojamą lengvumą ir malonumą. Intuityvus, jautrus, patogus valdymas suteikia daugybę būdų žaisti, todėl kiekviena pora atras tai, kas teikia daugiausia pasitenkinimo. Chorus Squeeze pultelis ergonomiškas, reaguoja į spustelėjimą. Kuo labiau spausite pultelį, tuo intensyvesnė bus vibracija. Vibratorius turi reakcijos į muziką funkciją – leiskite muzikai kontroliuoti vibracijas ir atsiduokite malonumui! Lietimui jautrus paviršius leidžia kontroliuoti vibraciją judesiu: kai paliečiate ar judate priešais sensorių, keičiasi vibracijos intensyvumas. We-Connect programėlė leidžia žaisti netgi tada, kai nesate kartu, tai puiki galimybė poroms, santykius palaikančioms per atstumą! Vibratorius turi 10 skirtingų vibracijos režimų ir 10 intensyvumų, tad lengvai išsirinksite tai, kas labiausiai patiks jums! Turi du itin galingus variklius abiejose atšakose. Be to, jis visiškai atsparus vandeniui, tai reiškia, kad galėsite žaisti po vandeniu. Pakraunamas specialiu įkrovimo stovu – laikymo dėžute. Medžiaga: 100% saugus kūnui silikonas. Ilgis: 7,8 cm. Skersmuo: 3,3 cm.
  • Klitorio stimuliatorius Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Diskretiško suprojektavimo, dekoruotas aukso spalvos detale ant rankenos. Siurbtukas apgaubia klitorių, rankena patogi, leidžia lengvai manevruoti, o mygtukai, esantys ant jos, sukurs lengvą valdymą. Šis stimuliatorius turi unikalią „Pleasure Air ™“ technologiją, kuri užtikrina bekontaktinį stimuliavimą, taigi Jums net nereikės prisiliesti prie klitoriaus norint pajausti malonumą, visą darbą už Jus atliks vakuuminiai siurbtukai ir pulsuojančios oro bangos. Net 12 intensyvumo lygių užkurs tikrą pirtį Jūsų intymioje vietelėje. Pradėkite nuo švelnių prisilietimų ir užbaikite galinga kulminacija! Nauja „Autopilot“ funkcija sukuria dar neatrastus pojūčius, kurie tikrai Jus nustebins. Ji atsitiktinai parinks įvairius stimuliacijos modelius ir intensyvumą, kaskart sukurdama unikalią patirtį. „Smart Silence“ - dar viena diskretiška funkcija, esanti šiame stimuliatoriuje, kuri suvokia Jūsų norus. Womanizer Premium klitorio stimuliatorius neįsijungia, kol jis beveik nepalies Jūsų odos paviršiaus, taip pat jis išsijungia ir visiškai nutyla, kai jį atitraukiate nuo odos. Nereikia nerimauti dėl to, kaip reikės staiga išjungti žaisliuką, jei kažkas užeis į kambarį. 100% atsparus vandeniui, dėl to tinkamas naudoti duše ar vonioje, lengvai valomas. Galvutė pagaminta iš aukštos kokybės medicininio silikono, todėl nesukelia alerginių reakcijų. Įkraunamas USB pagalba, todėl nesuteiks papildomų rūpesčių keičiant elementus ar netikėtai nutrūkus malonumui. Medžiaga: ABS / hipoalerginis medicininis silikonas. Ilgis: 15,5 cm. Skersmuo: 3,5 - 5 cm. Svoris: 135 g.

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.