Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rabbit vibratorius Euphoria (purpurinis)

Prekės ženklas: Vibe Couture
0 atsiliepimų
109.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klitorio čiulpimo pojūtį suteikiantis vibratorius, imituojantis oralinį seksą! Vaikinas nesutinka Jūsų patenkinti oraliniu būdu, o gal esate vieniša, o oralinį dievinate? Tuomet nieko nelaukite ir išbandykite šį žavingą malonumų teikėją! 

Šis rabbit tipo vibratorius su vario spalvos detalėmis ant rankenos, siūlo Jums visą stimuliacijos diapazoną. Kiškučio formos atšakėlė su papildomu siurbtuku, kuriame yra 6 skirtingi siurbimo režimai, kad būtų dar didesnis malonumas klitoriui - pojūtis, lyg atliekamas oralinis seksas. Šiek tiek išlenktas pagrindas turi 7 vibracijos režimus. Atsikišusi galvutė tiksliai stimuliuoja G tašką, taigi naudodama šį žaisliuką gausite dvigubą stimuliaciją jautriausiose zonose. Funkcijos valdomos trimis mygtukais, esančiais ant rankenėlės.

Pagamintas iš silikono, kuris yra aksominio švelnumo, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, nesukelia alerginių reakcijų, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, yra bekvapis. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei žaisliukai, varomi baterijomis. Atsparus vandeniui. Turi užrakinimo funkciją, kuri aktyvuojama paspaudus on / off mygtuką ir palaikius jį 3 sekundes, taip pat funkcija ir išjungiama. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu. 

Medžiaga: silikonas / ABS / PU

Bendras ilgis: 21,8 cm

Skersmuo: 2,7 - 3,8 cm

Funkcijos: 6 siurbimo režimai atšakėlėje / 7 vibracijos režimai pagrinde

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 2 h

Atsparus vandeniui

Spalva: purpurinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.