Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis Nexus Revo Slim

Prekės ženklas: Nexus
1 atsiliepimas
5.00 1
167.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Puikus pasirinkimas pradedantiesiems, nes yra plonas, suteikia aukštos kokybės prostatos ir tarpvietės stimuliavimą. Naudojant visame pasaulyje žinomą technologiją, „Nexus“ siūlo 6 vibravimo režimus, 2 sukimosi greičius ir 2 skirtingas sukimosi kryptis maksimaliam malonumui.

Ergonomiškai išlenktas, galvutė atsikišusi ir kampuota, taigi lengvai atsidurs ant prostatos ir ją masažuos. Pagrindas sukasi 2 greičiais ir 2 kryptimis, o 6 vibracijos režimai suteiks nepamirštamą patirtį. Pamirškite rankiniu būdu atliekamus prostatos masažus, šis žaisliukas suteiks Jums aukščiausio lygio pojūčius. 

Paprasta naudoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kuris turi iki 15 metrų diapazoną, todėl galite jį perduoti partnerei, kad galėtų visiškai kontroliuoti Jūsų malonumą. Naudojant solo partijoje taip pat patogu, nereikia ieškoti mygtuko ant žaisliuko paviršiaus, nes visas valdymas Jūsų rankose. 

Šilkinio švelnumo paviršiaus, pagamintas iš silikono - hipoalergiškas ir visiškai saugus kūnui. Greitai sušyla, prisitaiko prie kūno šilumos, neturi jokio kvapo. Jis taip pat atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti ir galima naudoti vonioje ar duše. Įkraunamas magnetiniu USB įkrovikliu.

Savybės:

  • plonas, besisukantis prostatos masažuoklis su valdymo pulteliu;
  • kruopščiai suprojektuotas, prisitaiko prie Jūsų kūno kontūrų;
  • belaidis valdymas iki 15 metrų;
  • 6 vibravimo režimai, 2 sukimosi greičiai, 2 skirtingos sukimosi kryptys, galimos 34 kombinacijos;
  • atsparus vandeniui, įkraunamas magnetiniu USB įkrovikliu;
  • 100% silikonas;
  • įterpiamas gylis: 9,5 cm;
  • spalva: juoda.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Pats geriausias is bandytu!!! Didelis pliusas kad turi pulteli, nereikia ieskot mygtuko kad perjungt rezima. Labai smagu pazaist ir su partnere. Kas ieskot kokybisko, o ne seip zaislinio tai siulau butent si isbandyt.
      Edgaras
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.