Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prezervatyvas moterims Pasante

Prekės ženklas: Pasante
0 atsiliepimų

Prekės aprašymas

Prezervatyvas skirtas naudoti moterims. Prezervatyvas sudarytas iš dviejų žiedų ir tarp jų einančio rezervuaro spermai. Pasirinkus kuo patogesnę pozą (pritūpus ar iškėlus aukščiau koją), uždaras žiedas yra suspaudžiamas ir su rezervuaru švelniai įstumiamas kuo giliau į makštį, o didysis žiedas (atviras) paliekamas išorėje taip, kad lytinio akto metu sperma patektų į uždarą rezervuarą. Panaudojus prezervatyvas išimamas ištraukiant jį už išorėje likusio žiedo.

Dėmesio! Nenaudokite moteriško ir vyriško prezervatyvų vienu metu, nes susidariusi trintis juos gali pažeisti.

Pagaminta iš nitrilo polimero.
Pagaminimo šalis: Didžioji Britanija
Ypatybės: minkštas, skaidrus, lankstus, papildomai lubrikuotas. Puikus pasirinkimas alergiškiems lateksui.

Ilgis: 17,3 cm
Skersmuo: 7,6-8,3 cm
Storis: 0,75 mm
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.