Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Porų vibratorius We-Vibe Unite (purpurinis)

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Dar vienas We-Vibe poros vibratorius, pasiruošęs sužadinti dar nepatirtą jaudulį ir didesnį pasitenkinimą abiems partneriams. U formos, vienas galas storesnis, kitas plonesnis, storesnysis lieka ant klitoriaus, o kitas terpiamas į makštį. Šilkinio švelnumo, lankstus, briaunuoto paviršiaus, dėl to dar labiau stimuliuoja moters intymią vietą. Sueities metu tiek vyras, tiek moteris jaučia nuo žaisliuko sklindančią vibraciją bei pulsaciją. 

Pagamintas iš medicininio silikono, nesukelia diskomforto, yra įkraunamas ir visiškai atsparus vandeniui. Turi 7 vibracijos modelius ir 3 greičius. Gali būti valdomas mygtuku esančiu ant jo arba nuotolinio valdymo pulteliu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Kitos svarbios ypatybės:
Bevielis valdymas;
Švelnus ir saugus kūnui;
Kompaktiškas ir itin patogus dėvėjimui sekso metu;
2 galingi, bet itin tylūs motorai;
10 vibracijos režimų;
USB įkrovimas (nuo kompiuterio);
3 valandos žaidimų vos po 6 valandų krovimo laiko;
Ilgis: 7,5 cm;
Skersmuo: 3 - 4,6 cm;
Paprasta priežiūra.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Drąsiai rekomenduoju poroms. Kokybė puiki, mažas, švelnus. Įsidėjus visai jo nesijaučia ir nėra diskomforto. Vibracija švelni, bet ir džiugu, nes nėra blaškymosi, leidžia atsipalaiduoti ir neužgožia. Labai pasiteisino pultas, nes patogu perjungti funkcijas. Abiems malonu, o vyrui taip pat jokio diskomforto kai jis viduje.
      Mikutė''
    • Puikus žaisliukas porai, yra daug funkcijų, galios užtektinai, atsparus vandeniui, žodžiu, vieni pliusai
      Karolis
    • Nuostabus G tašką stimuliuojantis vibratorius, su vyru patyrėme geriausį, intymiausį malonumą, tai neatsiejama mūsų gyvenimo dalis.
      Ona
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.