Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Porų vibratorius Tobulas prisitaikymas

Prekės ženklas: BeauMents
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Leiskitės į neatrastų pojūčių kelionę, su šiuo, porelėms skirtu vibratoriumi, kuris užkurs negęstančią aistrą jūsų miegamajame. 

Dar patogesnis ir inovatyvus porų vibratorius, kurs užtikrins, kad abu partneriai galės mėgautis nesibaigiančiu malonumu. Kartu pajaučiamas orgazmas, gali būti visiškai lengvai pasiekiamas.

Porų vibratorius kiek kitoks, negu įprasti porų vibratoriai, tvirtinasi ties peniu ir sėklidėmis, tad įkarščio metu puikiai laikysis savo vietoje, bei bus tinkamas pačiose įvairiausiose sekso pozose. Stimuliuos klitorio zoną, bei papildomai stimuliuos penį ir G tašką. 

Vibratorius itin galingas, turi du motorus, bei lepina 10 režimų, kuriuos galėsite valdyti pulteliu, kurio diapazonas nuo 5 iki 10 metrų. Pulteliui baterijos 1xCR2032 pridedamos.

Vibratorius atsparus vandeniui, tad galėsite mėgautis net vonioje arba duše, bei tin tylus. 

Pagamintas iš itin švelnaus, antialerginio silikono, nekaupia kvapų, bakterijų, yra itin lengvai valomas. 

Ilgis: 24

Penio žiedo diametras: 3,4 cm, sėklidžių žiedo: 4 cm. 

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: violetinė

Rekomenduojama naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu, bei dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.