Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Porų vibratorius Satisfyer Pro 4

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
74.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pasiilgote naujų potyrių miegamajame? Tuomet laikas įsigyti porų vibratorių „Satisfyer Pro 4“! Šis žaisliukas suteiks visiškai naujus pojūčius porai. Įkvėptas klasikinių poros vibratorių, dėvimas akto metu, stimuliuoja abu partnerius vienu metu, todėl tiek jis, tiek ji patirs jaudinamą malonumą. 

Žaisliukas pagamintas iš medicininės klasės silikono, ant kurio nesikaupia bakterijos jį lengva prižiūrėti, sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, taip pat silikonas greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl patirtis, naudojant ši vibratorių, bus dar malonesnė. 

Ypač paprastas naudojimas – plokščioji vibratoriaus dalis įterpiama į vaginą, taip stimuliuojamas G-taškas ir partnerio penis, taip pat partneris gali mėgautis siauresnės vaginos pojūčiu, o likusioji vibratoriaus dalis lieka išorėje – partnerės klitorio stimuliacijai. Be to, šis vibratorius nėra visiškai įprastas porų vibratorius – klitorio stimuliacijai naudojama oro siurbimo technologija, todėl jos orgazmas ateis greičiau ir bus intensyvesnis! Vibratorius turi du atskirai valdomus galingus variklius – vienas įtaisytas siaurojoje dalyje, skirtoje G-taškui, galėsite rinktis net iš 10 skirtingų vibracijos ritmų, o antrasis variklis skirtas klitorio stimuliacijai – čia galėsite pasirinkti iš 11 siurbimo nustatymų. Paprastas ir patogus valdymas kelių mygtukų paspaudimu, kurie išdėstyti ant vibratoriaus pagrindo. Ir nors galingas, tačiau šis žaisliukas veikia ypač tyliai, todėl nejausite diskomforto bijodami, jog jus kas nors išgirs. Be to, vibratorius visiškai atsparus vandeniui, todėl nedvejodami galėsite perkelti žaidimus į dušą ar netgi baseiną! Įkraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 8,5 cm

Skersmuo: 2,5 cm

Vibracija: 10 vibracijos režimų, 11 siurbimo intensyvumo lygių

Tylus

Įkraunamas

Atsparus vandeniui
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.