Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Porų rinkinys Twister (rožinis)

Prekės ženklas: Shots
0 atsiliepimų
118.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Rinkinys poroms, kuris užtikrins abiejų partnerių malonumą ir išskirtinius pojūčius.

Rinkinį sudaro:

  • Pagrindas, prie kurio tvirtinami antgaliai;
  • Antgalis - penio pompa;
  • Antgalis - spenelių pompa;
  • Antgalis - vaginos pompa;
  • Silikoninis dildo - vibratorius.

Rinkinys suteiks nepakartojamus pojūčius abiejų partnerių erogeninėms zonoms: penio pompa padės sutvirtinti erekciją ir pajusti didesnį malonumą JAM, o spenelių bei vaginos pompos suteiks aštresnių pojūčių JAI bei padidins JOS erogeninių zonų jautrumą. Vibratoriaus antgalis idealiai pritaikytas G-taško stimuliacijai, todėl JI mėgausis ir nepakartojamais vaginaliniais orgazmais.

Žaisliukas turi net 3 labai galingus variklius ir siūlo 4 skirtingus siurbimo intensyvumus 7 vibracijos ir 1 sukimosi funkciją dildo. Pagamintas iš saugaus ir ilgaamžio ABS plastiko, o dildo - iš silikono. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jos sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Žaisliukas įkraunamas USB jungtimi, o pilnai įkrautas veikia iki 120 minučių. Atsparus vandeniui, tad galėsite žaisti ir duše ar vonioje! 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Produkto savybės:

Dydis: 32 x 6,8 x 6,8 cm
Svoris: 449 g
Garso lygis: 63 dB
Apsukos: iki 11000 RPM

Medžiaga: silikonas, ABS

Funkcijos: 7 vibracijos režimai, 1 sukimosi funkcija, 4 siurbimo intensyvumai

Atsparus vandeniui

Įkraunamas per 120 min

Spalva:rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.