Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Petits Joujux masažo aliejus - žvakė Waikiki

Prekės ženklas: Petits Joujoux
1 atsiliepimas
5.00 1
8.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Po uždegimo vaškas suskystėja ir virsta į maloniai sušildytą masažinį aliejų, kuris pamalonins ir pamaitins odą. Ši žvakė yra tikras afrodiziakas, kuris stimuliuos Jūsų fantaziją ir pakurstys aistrą.

Praturtinta aukštos kokybės kosmetikos ingredientais, tokiais kaip simondsijų aliejus ir taukmedžio sviestas. Tai reiškia, kad tuo pačiu metu oda palepinama ir tvariai maitinama - su visais natūraliais ingredientais - be jokių dirbtinių dažiklių ar konservantų.

Degimo laikas: 6 valandos

Kvapas: kokosų ir ananasų

Talpa: 33 g
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Malonus kvapas, žvakė riebi, todėl užteko man ilgam. Imsiu dar vieną.
      ;
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.