Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Charged OWow (pilkas)

Prekės ženklas: The screaming
0 atsiliepimų
46.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Screaming O kompanija pristato unikalius, įkraunamus penio žiedus, sukurtus kaip ikonas sekso žaislų kolekcijoje, kuriuos naudoja ir mėgsta moterys visame pasaulyje. Charged OWow penio žiedas yra klasikinio dizaino, dengtas stimuliuojančiais gumbeliais. Pagamintas iš laboratoriškai patikrintos, saugios kūnui SEBS medžiagos, kuri yra itin tampri, dėl to tinkama daugumai dydžių, galite užmauti ant penio šaknies, arba ištempus užmauti ir už sėklidžių. Penio žiedas sustiprina erekciją, užlaiko kraują penyje, dėl to jis tampa tvirtesniu, o lytinį aktą galima tęsti kur kas ilgiau! Šis žiedas vibruodamas stimuliuoja klitorių, arba sėklides, priklauso nuo to, į kurią pusę bus pasuktas.

Į penio žiedą įterpiama vibruojanti kulka, turinti populiariąją Vooom technologiją, kuri sukuria unikalią vibracijos formą, suteikiančią gilią ir intensyvią stimuliaciją, leidžiančią jausti labai skirtingus pojūčius, kuriais gali džiaugtis abu partneriai. Pasirinkite vieną iš 10 galingų vibracijos ir pulsacijos funkcijų, paspausdami mygtuką ant kulkos ir mėgaukitės jausmingomis akimirkomis. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Savybės:

  • įkraunamas USB jungtimi, veikia 60 minučių;
  • Vooom vibracijos technologija;
  • laboratoriškai patikrintos, saugios kūnui SEBS ir ABS medžiagos;
  • 100% atsparus vandeniui;
  • minkštas ir elastingas žiedas tinka daugumai dydžių.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.