Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio pompa Auto

Prekės ženklas: Seven Creations
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Automatinė penio pompa su permatomu cilindru ir matavimo skale, kurioje galėsite stebėti kintančius matmenis. Apačioje tampri mova užtikrinanti tvirtą prigludimą prie odos. Viršuje ekranas ir valdymo mygtukai, kurie sudaro vakuumą ir po to jį išleidžia. Ekranas su naujų technologijų skaitmeniniu PSI skaitytuvu, parodančiu vakuumo slėgio stiprumą, o tai užtikrina dar paprastesnį naudojimąsi prietaisu.

Penio pompos - nechirurginis erekcijos stiprinimo būdas. Plastikinis cilindras apglėbia penį, oras ištraukiamas iš cilindro susidarius vakuumui, taip į penį priteka kur kas daugiau kraujo ir erekcija tampa pastebimai didesnė. Ištraukus penį iš cilindro erekcija išliks tokios pat būsenos, rekomenduojama užmauti penio žiedą.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu, taip užtikrinsite tvirtesnį sukibimą.

Medžiaga:TPE / ABS

Bendras ilgis: 31 cm

Įterpimo gylis: 20 cm

Skersmuo: 2,2 - 7,2 cm

Baterijos: 4 x AAA (nepridedamos)

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.