Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio antgalis - analinis kaištis Sono NO. 19

Prekės ženklas: SONO
0 atsiliepimų
46.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Manote, kad Jūsų peniui trūksta vos kelių centimetrų iki visiškos laimės, tačiau taip pat dievinate analinę stimuliaciją? Tuomet tai yra būtent tai, ko Jums reikia! Šis antgalis sukurtas taip, kad prailgintų Jūsų penį 3,5 cm. Tikroviško dizaino, tvirta, pilnavidurė galvutė, venų raštas. Specialus žiedas sėklidėms leidžia antgaliui likti savo vietoje net ir smarkiausio sekso metu, galėsite nesibaiminti, jog šis nusmuks. Jis taip pat užlaiko kraujotaką, neleidžia kraujui per greitai tekėti iš varpos, dėl to erekcija bus kur kas tvirtesnė, aktas truks ilgiau. Prie antgalio prijungtas nedidukas analinis kaištis, jo forma leidžia lengvai jį įterpti į analinę angą ir mėgautis prostatos masažu. Šis žaisliukas suteiks dvigubą malonumą abiems partneriams. Storesnis, ilgesnis, tekstūruotas penis suteiks Jūsų damai pilnatvės jausmą, leis mėgautis intensyvesniu malonumu. Prostatos stimuliacija Jums leis dar labiau įsijausti į meilės aktą, patirti kur kas aštresnius pojūčius. Medžiaga minkšta, švelni ir elastinga, prisitaiko prie apimčių, maloniai priglunda prie kūno, suteikia puikią patirtį.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE

Bendras žaislo ilgis: 34,1 cm

Bendras antgalio ilgis: 25,1 cm

Įterpiamas antgalio ilgis: 19,1 cm

Antgalio apimtis: 5,2 cm

Sėklidžių žiedo skersmuo: 5,7 cm

Atstumas, analinio kaiščio ir antgalio: 9 cm

Analinio kaiščio aukštis: 8,1 cm

Analinio kaiščio skersmuo: 2,5 cm

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.