Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Stroker Oral

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
24.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Pipedream kompanijos gaminys - masturbatorius, imituojantis oralinį seksą. Aukštos kokybės Fanta Flesh medžiaga, itin minkšta ir elastinga, atkartoja realios odos pojūčius. Gundančios lūpytės taip ir kviečia greičiau kišti penį ir mėgautis čiulpimu! Viduje dengtas stimuliuojančiais gumbeliais, kurie apgaubs penį ir maloniai jį glamonės. Negana to, masturbatorius turi specialią kišenėlę, į kurią galėsite įterpti vibruojančią kulką ir mėgautis kur kas intensyvesniais pojūčiais! Masturbatorius diskretiškame dėkle, todėl drąsiai galėsite jį pasidėti matomoje vietoje ir niekas nesupras, kas ten yra. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPE / ABS

Bendras ilgis: 16,5 cm

Įterpimo gylis: 12,7 cm

Skersmuo: 3,8 cm

Vibracija: 1 lygis

Baterijos pridedamos (3xLR44)

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.