Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Milk Me Silly

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
1,069.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Realistiškas šuniuko poza išriestas sekso žaisliukas, kuris suteiks Jums neapsakomą malonumą! Masturbatorius - tai itin tikroviška liemens su apvaliu užpakaliuku, makšties ir išangės angomis, kopija. Fanta Flesh medžiaga atrodo kaip tikra oda ir ją palietus jausmas lyg liestumėte realų kūną, ji švelni ir minkšta, itin elastinga. Makšties ir išangės tuneliai dengti stimuliuojančiais gumbeliais, kad skverbtis būtų dar jausmingesnė. Abiejuose sėdmenyse sukasi galingas variklis, kuris suteikia intensyvų judesį - 5 vibracijos režimai ir 5 rotacijos režimai išves Jus iš proto, pajausite didžiausią palaimą savo gyvenime! Taip pat šių funkcijų greitis yra reguliuojamas, tai gi kokio intensyvumo norėsite - spręskite Jūs. Tik pažiūrėkite į ją - atrodo, jog ji šoktų tverką! Funkcijas galima valdyti atskirai, naudojant nuotolinio valdymo pultelį, prijungtą ant laido. Įjungiamas į elektros lizdą ir po 30 minučių jis automatiškai išsijungia. Masturbatorius sveria daugiau nei 9 kg, o tai reiškia, kad jis nepaslystų ant lygaus paviršiaus, taip pat tinka įsiskverbti be rankų. Žaisliuką galima laikyti šuniuko pozoje arba paguldyti ant nugaros, viskas priklauso nuo Jūsų nuotaikos. Lengvai nuplaunamas tekančiu vandeniu. Komplekte yra 3 skirtingi kištukų adapteriai ir tai reiškia, kad jį galima naudoti visame pasaulyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE, ABS, silikonas

Ilgis: 31 cm

Plotis: 30 cm

Aukštis: 18 cm

Makšties ir išangės gylis: 13,3 cm

Svoris: 9,389 kg

Funkcijos: 5 rotacijos režimai, 5 vibracijos režimai

Veikia įjungtas į elektros lizdą

Spalva: kūno

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.