Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Mega Bator

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
277.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pipedream kompanijos gaminys - masturbatorius, kuris patenkins visus Jūsų poreikius! Tokio funkcionalumo Jums dar neteko regėti, o išbandyti norėsis iš karto!  Aukštos kokybės Fanta Flesh medžiaga, itin minkšta ir elastinga, atkartoja realios odos pojūčius, prisitaiko prie penio apimčių, maloniai jį stimuliuoja. 

Ar kada įsivaizdavote, kad turėsite tokį masturbatorių, kuris visą darbą atliks už Jus? Visa tai įmanoma! Šis inovatyvus sekso žaisliukas turi specialų motorą, kuris pats sukasi ir juda pirmyn aukštyn, o tai reiškia, kad Jums nebereikės varginti savo rankų, kad pasiektumėte malonumo viršūnę! Taip pat yra pridedamos trys movos - sultinga makštis, siaurutis anusas ir gundančios lūpytės, taigi galėsite pats pasirinkti kokio sekso norite šiandien! Visos movos turi stimuliuojančius gumbelius, kurie suteiks neįtikėtinai jaudinančius pojūčius. 5 galingi greičiai ir 10 pulsacijos režimų sukels tikrą aistros liepsną!

Žaisliukas turi prilimpantį pagrindą su lanksčia kojele, taigi galėsite pritvirtinti jį prie lygaus paviršiaus ir pakreipti į norimą pusę, o poziciją užfiksuoti. Lengvai valomas ir prižiūrimas, nes masturbatoriaus movos išimamos. Negana to, prie kojelės pritvirtinamas specialus, reguliuojamas stovas, į kurį galėsite įdėti savo planšetę arba išmanųjį telefoną ir stebėti mėgiamą vaizdo įrašą, o gal net ir įsijungsite vaizdo skambutį su antrąja puse.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: TPR / ABS

Bendras ilgis: 36 cm

Skersmuo: 7,9 cm

Vibracija:  5 greičiai ir 10 pulsacijos režimų

Įkrovimo laikas: 2 val

Veikimo laikas: 1,5 val

Atsparus vandeniui

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.