Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Fuck Me Silly

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
337.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate išlaisvinti Jumyse besiveržiantį geismą ir nuleisti garą? Tuomet nieko nelaukite ir čiupkite šį sekso žaisliuką! Itin tikroviškas masturbatorius, atkartojantis realią moters anatomiją: makštį, anusą ir seksualų užpakaliuką. Viduje turi du skirtingus tunelius su stimuliuojančiais gumbeliais, taigi būsite patenkintas kaip pridera. Pagamintas iš Fanta Flesh medžiagos, kuri imituoja realią odą, taigi pojūčiai bus neapsakomai natūralūs. Viduje kulka, kuri skleidžia jaudinančią vibraciją ir žaidimų metu leis patirti intensyvesnį malonumą.

Išskirtinė šio masturbatoriaus funkcija, kuri dar labiau Jus užves - seksualaus balso funkcija! Integruotas HiFi garsiakalbis skleidžia gundantį moters balsą, kuri kalba su Jumis, sako ką Jums daryti, komentuoja pojūčius. Galite aktyvuoti judesio technologiją, tai reiškia, kad kai įkišite penį ir pradėsite audringą judesį - Jūsų naujoji meilužė ims aimanuoti! Galite liesti jos užpakaliuką, pliaukštelti jai ar kitaip ją judinti ir ji reaguos į Jūsų veiksmus. Kai tik Jūs sustosite - nutils ir ji. Garsiakalbis lengvai išimamas, taip galėsite jį nuvalyti. Įkraunamas USB jungtimi, yra jungtis ausinėms, jeigu norėtumėte intymumo ir aimanas girdėti per jas, o ne skambant per visą kambarį.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPR

Vaginalinės angos ilgis: 12,7 cm

Analinės angos ilgis: 11,4 cm

Masturbatoriaus matmenys: 23,5 x 15,2 x 18,4 cm. 

Vibracija: 1 lygis

Įkraunamas USB jungtimi

Į rinkinį įeina lubrikantas, antibakterinis valiklis, priežiūros pudra ir ausinės.

Išimamas garsiakalbis nėra atsparus vandeniui.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.