Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masažuoklis Warming

Prekės ženklas: Javida
0 atsiliepimų
89.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Viso kūno masažuoklis, skirtas išorinių erogeninių zonų ir viso kūno masažui. Pagamintas iš medicininio silikono, kuris greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, jis antialerginis, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos, lengva valyti ir prižiūrėti. Dengtas PU danga, kuri suteikia neapsakomo švelnumo.

Masažuoklis turi 7 vibracijos ir 3 pulsacijos funkcijas, jo galvutė ypač lanksti, o grioveliai, esantys pagrinde, suteiks papildomos stimuliacijos. Dailus dizainas ir ergonomiška forma suteiks džiaugsmo akims. Masažuoklis turi šildymo funkciją, tad pojūčiai bus natūralūs, o raumenis atpalaiduoti bus dar lengviau. Įkraunamas, tad dėl baterijų nebesuksite galvos.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Ilgis: 27 cm

Skersmuo: 2,6 – 3,6 cm

Vibracija: 7 režimai, 3 rotacijos režimai

Pakraunamas USB jungtimi

Spalva: raudona
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.