Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masažuoklis Cheeky (turkis)

Prekės ženklas: PILLOW TALK
0 atsiliepimų
69.95 € 55.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Turkio spalvos masažuoklis tikrai turi viską, ko trokšta moters širdis: puiki spalva, gražūs išlinkimai, švelnus paviršius, šiek tiek blizgučių ir, žinoma, orgazmą žadinančios vibracijos. Ar jau smalsu susipažinti artimiau?

Puikiai tinka stimuliuoti erogenines zonas, nes gali pasiekti visas Jūsų jautrias vietas, kadangi jis turi apvalią galvą ir lankstų kaklą. Pajuskite, kaip šis masažuoklis pats savaime slysta Jūsų kūnu dėka savo švelnaus paviršiaus. Kai pasieksite norimą zoną paspauskite mygtuką, kad žaisliukas išlaisvintų savo galią. Šis mygtukas nėra įprastas mygtukas - tai tikras Swarovski akmuo, kuris, pagavęs šviesą, gražiai spindi.

Šis masažuoklis ne tik atrodo gerai, bet ir turi daug ką pasiūlyti. Jis turi galingą variklį, kuris gali sukelti gilias vibracijas suteikiančias ekstazę. Norėdami reguliuoti vibraciją, paspauskite Swarovski akmenėlio mygtuką, kol rasite Jums tinkamiausią. Masažuoklis turi kelių greičių vibraciją. Quick Off funkcija, leidžianti akimirksniu išjungti žaisliuką bei užrakinimo funkcija, užtikrinanti, kad žaisliukas neįsijungs netikėčiausiu metu, tai leis jį laisvai pasiimti su savimi į kelionę, nereikės rūpintis, jog šis įsijungs. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ištvermingesnis nei įprastiniai, veikiantys su baterijomis. Pagamintas iš silikono, jis šilkinio švelnumo, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Itin tylaus veikimo, atsparus vandeniui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 3,9 cm

Svoris: 431 g

Vibracija reguliuojama

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: turkis

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.