Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Malonumo aliejus Cannabis Pleasure (6 ml)

Prekės ženklas: NUEI
0 atsiliepimų
18.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Labai intensyvus orgazmo stipriklis, pagrįstas kanapių sėklų aliejumi. Išskirtinė formulė, kuriai sukurti prireikė daugiau nei metų, tačiau jis tapo vienu intensyviausių, kitokių ir ilgai išliekančių stimuliatorių, kokį tik galite išbandyti. Šis malonus aliejus yra unisex ir nepaprastai efektyvus. Vos vienas lašas ant klitorio ar sėklidžiių sukelia stiprų dilgčiojimą, labai panašų į vibratoriaus jausmą. Jo poveikis prasideda kelių sekundžių bėgyje po užtepimo ir gali trukti net 45 minutes.

Kuo jis skiriasi nuo įprastinio kremo, skirto intensyvinti pojučius:

  • daugelis stimuliatorių paprastai sukelia šilumos ar šalčio pojūčius. Šis aliejus sukelia visiškai kitokį jausmą. Unikalus ir stiprus dilgčiojimas / vibracija;
  • ilgalaikis poveikis: šio produkto poveikis yra toks stiprus, kad norint jį pajusti, užtenka vos vieno lašo. Jo poveikis gali trukti iki 45 minučių;
  • Oh! Holy Mary produktai yra sudaryti iš natūralių augalų ekstraktų, be parabenų, be cukraus ir be glitimo.

Tūris: 6 ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.