Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Išmanusis porų vibratorius Chorus by We-Vibe (mėlynas)

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
199.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate į savo ir antrosios pusė gyvenimus įnešti daugiau jaudulio ir aistros? Šis, išskirtinis ir prabangus porų vibratorius - būtent tai, kas kaip reikiant jus sujaudins, o orgazmai taps dar stipresni. 

Šis vibratorius papildomai stimuliuos partnerės klitorį ir G tašką sekso metu, tuo pačiu nebus pamirštas ir partneris, kuris jau papildomą stimuliaciją ir intensyvesnius pojūčius penio srityje. Žaisliukas ištobulintas taip, kad puikiai laikytųsi savo vietoje, puikiai prisitaiko prie kūno linkių

Vibratorių taip pat galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu, kuris pridėtas prie rinkinio. Pultelis yra jautrus prisilietimui: vietoj to, kad spaudyti mygtukus ir ieškoti tinkamiausio intensyvumo, jums tereiks suspausti patį pultelį taip stipriai, kaip norite, kad vibruotų jūsų žaisliukas. Taip pat šį vibratorių galima valdyti ant jo esančiu mygtuku, bei rinktis iš įdiegtų 10 režimų bei 10 greičių.

Vibratorius We-Vibe Chorus pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, yra visiškai saugus naudoti, medžiaga pasižymi minkštumu, lankstumu, sterilumu, yra maloni kūnui. Žaisliukas yra įkraunamas USB laidu ir visiškai atsparus vandeniui.

Ilgis: 7,8 cm.

Skersmuo: 3,3 cm.

Spalva: mėlyna

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, nepamirškite nuplauti vandeniu su muilu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Valdymas be pultelio:

Įjungti/Keisti vibracijos programą: Spausti silikonu dengtą mygtuką ant vibratoriaus korpuso.

Išjungti: Paspausti ir 2 sekundes palaikyti silikonu dengtą mygtuką.

Valdymas pulteliu:

Paspausti viršutinį mygtuką ant pultelio.

Įjungti: Paspausti viršutinį mygtuką ant pultelio.

Didinti vibracijos intensyvumą: Spausti „+“ ant pultelio.

Išjungti/Sumažinti vibracijos intensyvumą: Spausti „-“ ant pultelio.

Keisti vibracijos programą: Spausti „<“ arba „>“ ant pultelio.

Užrakinti spaudimu pasirinktą intensyvumą: Paspausti viršutinį mygtuką ant pultelio.

Išjungti „Squeeze“ funkciją: Nespausti pultelio ir paspausti viršutinį mygtuką.

Atsisiųsti ir įdiegti „We-Connect“ programėlę į išmanųjį įrenginį ir sekti programėlės instrukcijomis. Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Programėlė suderinama su iOS (10 ar naujesnė) ir Android (5 ar naujesnė) operacinėmis sistemomis bei Bluetooth 4.0 ar naujesne versija.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.